Segítsd te is a

Menekültek ellátását
 

Hogyan használjuk fel az adományokat?


A beérkező adományokból a Befogadóközpont működését biztosítjuk. A menekült családok szállásának a rezsi költségét, valamint a lakók étkezését foglalja magába a központ működtetése. A rezsi és az étkezés mellett a további felmerülő anyagköltségeket is a pénzbeli adományokból tudjuk finanszírozni. 

Mind a szállásokhoz tartozó mindennapi használati tárgyak beszerzése (ágyneműhuzat, kés, villa, pohár stb.), mind pedig a gyerek foglalkozásokhoz szükséges kellékek (színes ceruzák, papír, olló, ragasztó, rajztábla stb.) is anyagköltségnek minősülnek. 

Terveink között szerepel, hogy az itt lakó gyerekek számára még több programot még több helyszínen valósítsunk meg, amihez szintén támogatásra van szükségünk. Szeretnénk kirándulásokat, tanulmányi utakat szervezni a gyerekek részére. 

Amennyiben a megnevezett összegeknél nagyobb mértékben szeretnétek támogatni munkánkat, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!  A telefonos vagy e-mailes egyeztetés alkalmával tájékoztatást nyújtunk arról, hogy milyen nagyobb összegű beruházásra, illetve felújításra lenne szükség a központban. Továbbá, hogy mi szükséges ahhoz, hogy még több menekültről tudjunk gondoskodni! 

Állunk szíves rendelkezésetekre abban az esetben is, ha a költségvetéssel kapcsolatban lenne kérdésetek!

Minden kis összegnek nagy értéke van! 

Támogasd munkánkat, hogy biztonságot adhassunk a bajbajutottak számára!

Bankszámla: 11993001-02300894

Bank neve: Erste Bank
Paypal: PayPal.Me/dorcasministries 
Bankkártyás fizetés: https://www.dorkasz.hu/adakozas 

4000 Ft/fő

Per nap

Szállás és étkezés

140 000 Ft/család

Hetente

Családonkénti szállás és étkezés

Jelenleg 190 menekültről gondoskodunk.