Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Iratkozz fel a havi hírlevelünkre!

HOGYAN SEGÍTÜNK

A blogunk legfrissebb bejegyzései


Gyakran elsiklunk afelett, hogy érzelmi szempontból is megvizsgáljuk a dolgokat. A hit óriási erőt ad mindenki számára. Azonban, azoknak a menekülni kényszerülőknek, akiknek egyik napról a másikra teljesen megváltozott az életük, egyedül a hitük maradt.

A nyári szünettel egyöntetűen a közös projektünk is lezárult a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel. Az iskolai fejlesztő projekt egy új szintre emelte az oktatást itt a Befogadóközpontban.

Július utolsó vasárnapja rendhagyóan telt el itt a Befogadóközpontban. Istentiszteletre gyűltünk össze ezen a reggelen, és erre a nem mindennapi alkalomra külön asztalt is terítettünk meg.

Általában a Befogadóközpont lakói szemszögéből osztunk meg tartalmakat és úgy adjuk át az információt nektek, hogy a menekülteket mivel tudjuk támogatni. Most viszont szeretnénk, ha a segítői oldalnézőpontját is jobban megismernétek.

Belegondoltál már abba, hogy akár a munkáddal is hozzá tudsz járulni a bajbajutottak támogatásához? Az alapítványi segítségkérésről az embereknek általában a pénz vagy tárgyi adakozás jut eszébe. Azonban számos esetben nem az adományokra van szükség, hanem csak egy kis időre, amit a rászorulókra fordítasz!ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket